Recente artikelen

Het optreden op de Amanshoeve op 13 april. Zie foto’s 2023.

Ada Koopman 40 jaar bij het Kleinkoor Ootmarsum!

Zie verder onder foto’s 2023

Deze onderstaande foto is van Rebecca die speelt voor de Protestantse kerk bij aanvang van het Adventsconcert op 27-11-2022.

Een gedeelte van het koor Ootmusica waarmee we heel prettig samen gezongen en gewerkt hebben. Samenwerking is goed voor de toekomst van beide koren.

Hieronder de dames Gabriëlle en Daphne Jager die samen Loriën vormen. Ze waren een echte aanwinst voor het concert.

Uit volle borst!

Het koor in de samenstelling zoals het optrad tijdens het Adventsconcert. Namen van links naar rechts.
Hans Scheffer, Wim Stroot, Jan Haarhuis, Tonny Heinink, Gerhard Scholten en Harry Oude Elberink.
An Jager, Mariet Scheffer, Fien Heering, Ada koopman, Hanni Kolber, Annie Oude Lashof, Thea Staverman, Monica Haarhuis en dirigente Annet Engelbertink.

Een mooie recensie in hét online blad voor Ootmarsum:

                           Inenomootmarsum.nl

Het eerste adventsconcert in Ootmarsum leverde direct een mooie volle kerk op. Het Kleinkoor Ootmarsum, zangvereniging Ootmusica en het duo Daphne en Gabriëlle Jager -Loriën – kregen na afloop een staande ovatie van het dankbare publiek. De toeschouwers gaven daarmee aan dat ze volop hebben genoten van de liederen van het koor en de prachtige zang van de zussen Daphne en Gabriëlle, die zichzelf begeleidden op harp en gitaar.

De belangstellenden, die naar de kerk kwamen werden op deze eerste advent verwelkomd door de mooie oertonen van de midwinterhoorn.

De beide koren begonnen gezamenlijk met het lied ‘In dulci jubilo’. Daarna heette Henk Staverman, voorzitter van het Kleinkoor Ootmarsum, de aanwezigen hartelijk welkom. Hij was blij verrast met de goede opkomst en verstrekte de aanwezigen op heldere wijze informatie over de beide koren, hun dirigenten Annet Engelbertink en Carlo van den Beld en over het duo Loriën. Ootmusica nam het eerste blokje voor haar rekening en gaf met ‘You Raise me up’ een melodieus nummer ten gehore dat gevolgd werd door ‘A Celtic Noël’.

Veel indruk maakten vervolgens Daphne en Gabriëlle Jager met hun bijdrage aan dit adventsconcert. Onder de naam Loriën speelden ze een drietal liederen. De beide zussen begeleidden zichzelf op harp en gitaar. Met hun stemmen en de harmonieuze muziek  betoverden ze het publiek. De druilerige zondagmiddag verdween als sneeuw voor de zon en maakte plaats voor bewondering van het publiek en de zangers en zangeressen van beide koren voor Loriën.