2016 - 23 maart
    TERUG

Tom van Essen tot erelid benoemd:

Tot zijn eigen grote verrassing is Tom van Essen benoemd tot erelid van het Kleinkoor Ootmarsum. Dat gebeurde ook nog eens op zijn verjaardag en dus was het dubbel feest voor het trouwe koorlid.

Tom van Essen liet direct weten erg verguld te zijn met deze oorkonde en deze eretitel. Voorzitter Ada Koopman en medebestuurslid Gerhard Scholten, tevens zangmaatje van Tom van Essen, overhandigden het nieuwe erelid de daarbij horende oorkonde en een mooie bos bloemen.

"Na unanieme voordracht van de algemene ledenvergadering heeft het bestuur van het Kleinkoor Ootmarsum besloten Tom te benoemen tot erelid. Tom van Essen is lid van het koor sinds november 1979. Hij is een trouw repetitiebezoeker met een prachtige "Russische" basstem. Hij heeft jarenlang de muziekbibliotheek met veel precisie beheerd. Nooit was hem iets te veel als je hem vroeg voor hand- en spandiensten. Ook heeft hij vele jaren in het bestuur gezeten. Bovendien was hij vele jaren koormeester, wat hem bijzonder goed afging.

Kortom een koorlid dat zijn sporen heeft verdiend, " waren de lovende woorden van Ada Koopman voor het nieuwe erelid Tom van Essen.