Foto’s 2022

Recensie in “Inenomootmarsum.nl”

Entertainment | Twents Songfestival 22 juni 2022

Tien kandidaten strijden om de eer  tijdens het Twents Songfestival 

 Twents Songfestival zondag 26 juni in het openluchtmuseum Ootmarsum

 Om twee uur in de middag gaat het songfestival van start in het museumpark. Het wordt een bont programma in de streektaal met twee keer 5 presentaties. De artiesten worden begeleid door een band onder leiding van Hans Barkel. De jury en het publiek gaat aandachtig luisteren en een ieder geeft zijn/haar mening . De uitslag staat onder toezicht van notaris Ben Vrielink. De opperstalmeester Theo Scholte Lubberink presenteert het programma. Om even op adem te komen van de spanning is er een optreden gepland  van ons nationale talent : Nathalie Baartman. Het geheel staat onder regie van Albert Bartelds.

De verschillende ‘leedkes’ spreken helemaal tot de verbeelding : ze zijn uit het leven gegrepen, gevoelig, eigenzinnig, aangrijpend en aangenaam herkenbaar in het Twents.

De producties zijn deels op bestaande arrangementen en deels helemaal eigen werk. De deelnemers staan in de website vermeld.

Het is een evenement voor de hele familie : kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang en er is een “vermaakplein’ met o.a. schminken ingericht voor de kinderen, zodat de ouders volop van de muziek kunnen genieten. De reguliere entreeprijzen van het museum gelden deze dag en er is een catering in het park.

Dus laat dit bijzondere middagje puur Twente niet voorbijgaan zonder er bij te zijn !

 

Hier onder de jurering voor deelname, geslaagd!

Repetitie in de openlucht
Repeteren in Ons Gebouw
Onze enthousiaste dirigente Annet
Bij de uitvoering

Info over adventsconcert.

Het koor in de samenstelling zoals het optrad tijdens het Adventsconcert. Namen van links naar rechts.
Hans Scheffer, Wim Stroot, Jan Haarhuis, Tonny Heinink, Gerhard Scholten en Harry Oude Elberink.
An Jager, Mariet Scheffer, Fien Heering, Ada koopman, Hanni Kolber, Annie Oude Lashof, Thea Staverman, Monica Haarhuis en dirigente Annet Engelbertink.
Aan het begin speelde Rebecca op de midwinterhoorn!

Samen met Ootmusica en Loriën hadden we een geslaagde middaguitvoering. De beide koren pasten uitstekend bij elkaar en we hopen dat in de toekomst nogmaals te kunnen doen.

Uit volle borst!
De dames Jager samen Loriën, een aanwinst voor ons concert!