Foto’s 2023

Henk spreekt Ada toe en benoemt al haar activiteiten voor het koor. Op de foto daaronder geeft Thea de voorjaarskrans aan Ada.

Ada 40 kooroverzicht

Jubilaresse bij Kleinkoor Ootmarsum!

 

Op donderdag 23 maart tijdens de 49e jaarvergadering werd Ada Koopman in het zonnetje gezet. 40 jaar is ze lid van het Kleinkoor!

Aan het begin van de vergadering werd door voorzitter Henk Staverman verteld over alle functies die Ada in het koor heeft gehad. Jarenlang was ze voorzitter en heeft het koor door een zware tijd gesleept. Ook in de muziekcommissie heeft ze haar nootje bijgedragen, ze wist en weet alles van het repertoire.

Ook het huidige bestuur kan altijd een beroep op haar doen, kortom een zéér betrokken koorlid. Dat ook de leden dit vinden, bleek uit het enthousiast zingen van het speciaal voor deze gelegenheid door Thea Staverman geschreven lied.

Een voorjaarskrans werd aan haar overhandigd als blijk van waardering.

Tijdens deze vergadering werd er tevens op gewezen dat het Kleinkoor volgend jaar haar 50-jarig bestaan viert. Daar zult u zeker nog meer van horen in 2024.

Het optreden bij de Amanshoeve op 13 april 2023

Het optreden bij de Amanshoeve op 13 april 2023 was een succes. Zowel de luisteraars als de uitvoerenden waren enthousiast!